ЗНАЧАЈНА ПОДРШКА... и захвалност Зоране Братић, председнице општине

Алибунар

Два возила Дому здравља од Покрајинске владе

ХВАЛА ПОКРАЈИНСКОЈ ВЛАДИ, А ПОСЕБНО…

• Игор Мировић, председник Покрајинске владе, уручио је др Валентину Ардељану, в. д. директору Дома здравља, кључеве за возило за потребе дијализе и возило за патронажну службу 
• Захвалност Зоране Братић, председнице општине

Председник Покрајинске владе Игор Мировић уручио је здравственим установама на територији Аутономне покрајине Војводине кључеве за укупно 32 нова санитетска, дијализна и путничка возила за патронажну службу, са неопходном пратећом опремом.   Овом свечаном чину присуствовао је и потпредседник Покрајинске владе и покрајински секретар за здравство проф. др Зоран Гојковић.

Дому здравља “Алибунар“ из Алибунара, који је представљао в. д. директора др Валентин Ардељан, уручено је једно возило за превоз пацијената на дијализу и једно путничко возило за потребе рада патронажне службе Дома здравља. Том приликом вршилац дужности директора захвалио је Покрајинској влади на донацији,  истакавши да ће добијена возила бити од велике користи у раду ове здравствене установе, с обзиром да на територији општине Алибунар има 10 насељених места, чијим становницима је потребно обезбедити сву неопходну здравствену заштиту. Такође, истакао је да Дом здравља „Алибунар“ има изузетну сарадњу са локалном самоуправом која издваја значајна средства за инвестирање, опремање техничком опремом, као  и финансирање рада Дома здравља, уопште.

Захвалност Покрајинској влади исказала је и председница Општине Алибунар Зорана Братић, посебно захваљујући  Покрајинском секретаријату за здравство, који ће свим грађанкама општине Алибунар ускоро омогућити  бесплатне прегледе мамографом.

Пројекат „Општина Алибунар – грађанин у функцији актера локалне самоуправе општине“ суфинансира Општина Алибунар.
Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове јединице локалне самоуправе која је доделила средства.