ЗАЈЕДНИЧКИМ СНАГАМА... до онога што је потребно да сви буду задовољни

Панчево

Био је спортски дан у вртићу „Петар Пан“

И ГРАД И ЗАПОСЛЕНИ И РОДИТЕЉИ, СВЕ…

• Вртић је посетила мр Татјана Божић, већница задужена за образовање, која се уверила да се објекат редовно одржава и да се поштују све здравствено-хигијенске мере

Чланица Градског већа града Панчева задужена за образовање мр Татјана Божић посетила је вртић „Петар Пан“, у којем је био организован спортски дан.

У оквиру спортског дана, деца су са васпитачима и педагогом физичке културе Иваном Марковићем имала разне спортске игре и такмичења.

Иначе, вртић укупно има 330 уписане деце распоређених  у 15 васпитних група.

Истичући да се објекат редовно одржава и да се спроводе све здравствено-хигијенске мере, мр Татјана Божић је подсетила да је скоро уређена санација и реконструкција целокупне фасаде вртића, мењање дрвене ограде, окречене собе, осликани холови, а да ће ове године бити завршен посао на проширењу соба билингвалне и јаслене групе, како би се добио мокри чвор.

У разговору са већницом Божић, директорка „Дечје радости“ Љиљана Војнов је истакла добру сарадњу са Градом, али и запосленима у овом објекту, међусобно разумевање, као и разумевање потреба деце и запослених.

Главна васпитачицаа Јелена Топаловић је истакла  да родитељи деце која похађају овај објекат максимално учествују у разним акцијама, како би услови како за децу, тако и за запослене били још бољи.

Пројекат „Град Панчево – грађанин као кључни атер локалне самоуправе града“ су/финансирао Град Панчево