ТАКО КАЖЕ ЖИРИ... представнице победничких екипа у разним дисциплинама

Владимировац

Био је дан „Дуња и јесењих плодова“ у организацији УЖ „Вредне руке Баната“

ТО СУ ТЕ ВРЕДНЕ РУКЕ, НЕ САМО БАНАТА!

• Поред дуња и јесењих плодова, на овој манифестацији је, осим гастрономских специјалитета, у понуди било и пуно ручних радова и уметничких рукотворина које промовишу мултикултуралност, а са њом и богатство традиције и обичаја народа који живе на овим просторима

Уз учешће представница удружења жена из целог јужног Баната, а под покровитељством Општине Алибунар, протеклог викенда у Владимировцу је одржана још једна успешна културна манифестација у организацији Удружења жена „Вредне руке Баната“, а то је „Дуња и јесењи плодови“.

Поред дуња и јесењих плодова, на овој манифестацији је, осим гастрономских специјалитета, у понуди, на лепо украшеним штандовима, било и пуно ручних радова, уметничких рукотворина жена овог дела Баната, које су промовисале мултикултуралност ове манифестације, а са њом и богатство традиције и обичаја свих народа који живе на овим просторима.

Манифестација је обогаћена и културно-уметничким садржајима, наступима фолклорних ансабала Центра за културу општине Алибунар, као и музичким нумерама и рецитацијама, а све на задовољство бројних посетилаца свих узраста.

Жене за инвентивно декорисаним штандовима обишла је и Зорана Братић, председница Општине Алибунар, као и др Трајан Качина, члан Градског већа Вршца за културу.

Победнице у разним дисциплинама нећемо помињати, јер све су оне победнице.

И жене из Гудурице, и жене из Ковина, и жене из Панчева, и жене из Алибунара и… посебно „Вредне руке Баната“ из Владимировца, које су се организовале овако успешну манифестацију са бројним атрактивним садржајима.

А, како оне каже, захваљујући и Општини Алибунар, Центру за културу општине Алибунар, Туристичкој организацији општине Алибунар, као и Покрајинском секретаријату за пољопривреду, шумарство и водопривреду, али и свим удружењима које су својим креативним наступима и те како обогатиле још један дан у друштву „Дуња и јесењих плодова“.

Медијски пројекат „Општина Алибунар – много је раскрсница, али један је путоказ“ суфинансира Општина Алибунар.
Ставови изнети у медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио
средства.