Баранда

Асфалтирана Улица ослобођења, од центра села до Идворске раскрснице

А ОНДА И ОД САКУЛА, И ТО ЈЕ ТО!

• И ово што данас радимо, довољно говори о разлици између нас и оних пре нас – истакао је др Зоран Тасић, председник општине

 

Председник Општине Опово др Зоран Тасић обишао је радове на реконструкцији локалног пута Баранда – Сакуле, до  раскрснице пута за Идвор, а онда следи исти посао и од Сакула до Идворске раскрснице, чиме ће пројекат бити реализован у целости.

-Изградњом ове деонице, у дужини од 14, 5 км, добијамо једну модерну саобраћајницу у надлежности локалне самоуправе и надам се да ће овај пут много значити грађанима, у привредном, пољопривредном и образовном смислу. Планирано је да се у наредном периоди узгради и 15 отресишта, тако да очекујем да до краја свгуста цео пројекат буде реализован и предат грађанима на коришћење – рекао је др Тасић, председник општине.

Председник др Тасић је истакао и разлику између онога како су радили његови претходници пре десетак година и начина како је то урађено сада.

-Ових дана када смо отварали деоницу између Баранде и Сакула, као и ово што данас радимо, јасно се види разлика између нас и оних пре нас, како су радили. Само пре десетак година урађена је реконструкција, а сами знате у каквом смо стању затекли пут. Ово што данас видите показује јасно разлику између нас и њих. Како ми радимо то видимо данс, а оно што су они нама оставили, то су грађани имали прилике да виде, рекао је др Тасић, додајући да ће асфалтирањем деонице Сакуле – Идворска раскрсница овај пројекат бити комплетно завршен.

(Фото: Глас Опова)

Пројекат „Општина Опово некад и сад – оно што се не заборавља“ суфинансира Општина Опово.