ЈЕДИНИМ ПУТЕМ... Александар Стевановић

Панчево

Александар Стевановић, градоначелник, о изградњи друге ЗФ фабрике

НОВИ ЗАМАЈАЦ НАПРЕТКУ ПАНЧЕВА И…

• Поред ЗФ-а, у Северној индустријској зони још једна немачка компанија гради још једну фабрику „тако да Панчево доживљава велелепне тренутке“ – рекао је градоначелник Стевановић

Заједно са председником Србије Александром Вучићем, почетку радова на изградњи још једне ЗФ фабрике у Северној индустријској зони, присуствовао је и градоначелник Панчева Александар Стевановић.

Ево шта је тим поводом рекао градоначелник Стевановић:

Ово је велики дан за Панчево, дан када се отвара ново градилиште и почиње изградња још једне немачке фабрике у Панчеву. За неколико месеци ћемо добити фабрику која ће бити отворена у нашем граду, друга ЗФ фабрика, а трећа нова у Панчеву, после четрдесет година” – истакао је Стевановић, додајући да се у Северној индустријској зони тренутно гради још једна фабрика, такође, немачке компаније.

Панчево доживљава тренутке који су заиста велелепни. Привреда у нашем граду расте и напредује и са свим тим једним замајцем и цео град расте и напредује. Веома сам срећан због оног што сам чуо данас овде, шта ће све ЗФ радити овде у Панчеву. И ова фабрика како смо чули биће једна од најмодернијих фабрика ЗФ у читавом свету, у коју ће бити уложено 250 милиона евра и која ће запослити нових 600 људи. То је нешто веома велико не само за Панчево, за Јужни Банат, већ за читаву Србију. Велико хвала ЗФ-у на овој инвестицији. Као што су напоменули и људи из ЗФ-а и немачка амбасадорка, да ничега од овог не би било без залагања, свим срцем, председника Александра Вучића за овакву инвестицију за Републику Србију и то је једини пут којим треба да се крећемо како бисмо имали још оваквих тренутака у будућности“ – рекао је градоначелник Стевановић, напомињући да ЗФ и остале фабрике у Северној индустријској зони покрећу целокупну привреду Панчева и јужног Баната, па и шире.

Пројекат „Град Панчево данас – оно што остаје и сутра“ су/финансирао Град Панчево