Алибунар

Активна политика локалне самоуправе за срећније детињство

С МАЛИШАНИМА РАСТЕ И ОПШТИНА!

• После Владимировца и Селеуша, и треће дечје игралиште у општини – у Алибунару

Спроводећи политику бриге о здравом одрастању деце и њихове социјализације кроз игру и забаву, локална самоуправа Општине Алибунар је опремила још једно дечје игралиште, треће по реду у општини. После Владимировца и Селеуша, и деца Алибунара имаће прилику да кроз игру и рекреацију, дружећи се, остварују циљеве, првенствено својих родитеља, али и политике општинске самоуправе, њиховог здравог одрастања,

Средстава за изградњу игралишта обезбеђена су из буџета Општине Алибунар и донацијом компаније „Elicio Wind“.

-Мисија наше општине јесте безбрижно и срећно детињство наших најмлађих суграђана, а на овај начин показујемо са колико посвећености се локална самоуправа залаже да то и оствари. Уз овакве акције заједно са малишанима расте и наша општина у једну здраву заједницу, која је ту да пружи стабилне основе за даљи развој – истиче Зорана Братић, председница општине, додајући да ће руководство општине  и у наредној години и новим буџетом планирати изградњу дечјих игралишта и у другим насељеним местима, како би што више деце било обухваћено остваривањем  предвиђених циљева  здравог развоја у најзначајнијем периоду за њихово васпитање и поимање заједништва.

Пројекат „Општина Алибунар – грађанин у функцији актера локалне самоуправе општине“ суфинансира Општина Алибунар.
Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове јединице локалне самоуправе која је доделила средства.