Панчево

Проглашени најбољи спортисти Панчева у 2016.

АЊА И ЧАБА БЕЗ КОНКУРЕНЦИЈЕ

Двоје спортиста из Панчева који су представљали Србију и Панчево на прошлој Олимпијади у Рио де Жанеиру, пливачица, и још увек јуниорка, Ања Цревар и пливач Чаба Силађи, проглашени су за најбоље спортисте Панчева у протеклој години.

За најуспешнији клуб проглашен је ЖРК „Динамо“, док је најбољи тренер у протеклој години, по мишљењу жирија, био Бојан Јовичић, тренер Кошаркашког клуба „Тамиш“ из Панчева.

Учеснике овог традиционалног окупљања спортиста и спортских радника поздравио је и градоначелник Саша Павлов, истичући да је Панчево град спорта, изражавајући наду да ће на следећим играма у Јапану бити још Панчевки и Панчеваца.

(Фото: swim-on-rs)

Вршац

Проглашени најбољи спортисти и клубови у 2016.

НАЈБОЉИ ТАМАРА И КК „ВРШАЦ“

Тамара Радочај је најбоља спортисткиња и Кошаркашки клуб „Вршац“ најбољи спортски клуб Вршца у 2016. години. Свечаној додели признања у хали „Миленијум“ присуствовала је и градоначелница Вршца Драгана Митровић, као и Дејан Сантрач, градски већник задужен за спорт и омладину, који су поздравили све спортисте и присутне госте, међу којима је био и Дане Корица, бивши атлетски шампион а сада саветник председника Спортског савеза Србије.

Тамара Радочај је прошле године на Олимпијади у Рију, као играчица кошаркашке репрезентације Србије освојила бронзану медаљу, док је КК „Вршац“ најбољи зато што је његова мушка екипа прошлу годину завршила као најбољи тим Кошаркашке лиге   Србије, а женска екипа стигла до завршног турнира Купа Србије.