САДА... а идуће године почињу нови радови

Сефкерин

Завршни радови на реконструкцији и адаптацији капеле на гробљу

АЛИ ТО ЈЕ САМО ПРВИ ДЕО ПОСЛА

Наредна фаза је изградња паркинга испред гробља, затим стазе и сав пратећи мобилијар, тако да ће то бити функционалан простор за потребе наших суграђана, односно мештана Сефкерина – истако је Милош Марков, председник општине

У Сефкерину су у току завршни радови на реализацији још једног пројекта локалне самоуправе Општине Опово, који се фи9нансира из општинског буџета, овог пута оног који се тиче реконструкције и сређивања капеле на сеоском гробљу.

Ккао би се уверио да ли се све одвија према предвиђеном плану за реализацију пројекта, који ће Сефкеринцима и те како бити од користи, градилиште је обишао Милош Марков, председник општине, који је, изражавајући задовољство оним што је видео, најавио и нове радове на уређивању простора око гробља.

„Пројекат који смо раније најавили сада се приводи крају. Рокови су нам такви да сам сигуран да ћемо реконструкцију и адаптацију капеле завршити до краја године и да ћемо у Сефкерину имати један објекат, који је био девастиран, привести намени и адаптацијом добити и нове просторије са кухињом и санитарним чвором и све оно што је неопходно да би једна капела била функционална. То је прва фаза, реконструкција самог објекта, а наредна фаза је изградња паркинга испред гробља, затим стазе и сав пратећи мобилијар, тако да ће то бити функционалан простор за потребе наших суграђана, односно мештана Сефкерина“ – истако је председник Марков.

У друштву са председником Општине Опово били су и Славко Манчев, директор ЈП „Младост“ и Кристина Крунић, председница Савета Месне заједнице Сефкерин, која је на својојм Фб страници подсетила да је то још једно испуњено обећање локалне самоуправе дато грађанима.

(Фото: Глас Опова)

Медијски пројекат „Општина Опово – један путоказ за четири насељена места“ суфинансира Општина Опово.
Ставови изнети у медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.