И БРЖЕ И СИГУРНИЈЕ... Александар Стевановић: „Завршена је још једна капитална инвестиција“

Панчево

Завршени радови на изградњи кружног тока код Плинаре

И ЛЕПО ЗА ОКО И КОРИСНО ЗА…

Овим кружним током успели смо да решимо проблем застоја у саобраћају и подигнемо безбедност свих учесника у саобраћају на највиши могући ниво у овом делу града – истакао је Александар Стевановић, градоначелник Панчева

После нешто више од три месеца од почетка првих радова, и недељу дана затвореног саобраћаја у делу Улице Милоша Обреновића, 28. августа пуштен је у саобраћај кружни ток код Плинаре.

Данас је на кружном току, на којем је свој део посла, на већ свој начин, обавило и ЈКП „Зеленило“, боравио Александар Стевановић, градоначелник Панчева, који је том приликом изјавио:

Кружни ток је једна од капиталних инвестиција које смо реализовали ове године у нашем граду. У веома кратком року смо успели да реализујемо ову инвестицију без обзира на комплексност саме раскрснице и на све што се налази испод ње, инсталације које су неопходне да функционишу објекти који се налазе око кружног тока. Радови су завршени, кружни ток је пуштен за саобраћај, саобраћајница је у функцији и њен значај је заиста велики. Овим кружним током успели смо да решимо проблем застоја у саобраћају и подигнемо безбедност свих учесника у саобраћају на највиши могући ниво у овом делу, што је и највећи бенефит овог пројекта“ – истакао је Александар Стевановић, градоначелник.

Радови на изградњи кружног тока финансирани су из буџета Града и за те сврхе издвојено је 72 милиона динара.

Пројекат „Град Панчево данас – оно што остаје и сутра“ су/финансирао Град Панчево