ИДЕМО ДАЉЕ... Александар Стевановић и Маја Витман на „лицу места“

Панчево

Завршена реконструкција дела Улице цара Лазара

У ПЕТАК КРЕЋЕ САОБРАЋАЈ СВЕ ДО…

• За саобраћај ће бити спреман део улице од Војводе Радомира Путника до Улице Петра Прерадовића
Радови на комплетном сређивању путне инфраструкуре, са паркинг простором, у Улици цара Лазара теку према предвиђеном плану, тако да се већ сада назиру обриси наговештаја да ће ова улица, сем као најкапиталнији пројекат градске власти ове године, бити и једна од најлепших, ако не и најлепша улица у Панчево.
Завршне радове на делу Улице цара Лазара, од Војводе Радомора Путника до Улице Петра Прерадовића, обишао је градоначелник Панчева Александар Стевановић, заједно са градском менаџерком Мајом Витман.
Ево шта је током те посете изјавио градоначелник Стевановић:
„Први део Улице цара Лазара након комплетне реконструкције биће званично пуштен за саобраћај у петак. Тренутно се изводе радови на изливању завршног слоја асфалта у делу улице од Војводе Радомира Путника до Петра Прерадовића, а сутра ће се урадити хоризонтална сигнализација. Радови се настављају затим у другом делу улице, а 7. децембар је предвиђени рок за завршетак комплетних радова. Реконструкција Цара Лазара је најкапиталнија инвестиција ове године, поред тамишког кеја и градског парка. Становници Панчева су чекали 50 година да се ова улица реконструише. Мислим да је вредело, јер ће по завршетку свих радова бити једна од најлепших, ако не и најлепша улица у Панчеву“ – истакао је  Стевановић.
Иначе, овај значајан пројекат се реализује уз значајну финансијку подршку Управе за капитална улагања АП Војводине.

Пројекат „Град Панчево данас – оно што остаје и сутра“ су/финансирао Град Панчево