САРАДЊОМ ДО... радници ЈКП „Универзал“ у акцији сређивања прилазак старом гробљу

Алибунар

Започета реализација пројекта на уређењу прилаза старом гробљу

МОЖЕ КАД СЕ СВЕ КОЦКИЦЕ СЛОЖЕ!

Сређивање прилаза старом гробљу, осим уважавања потреба и захтева грађана, последица је и кординиране сарадње Савета Месне заједнице и ЈКП „Универзал“, а уз подршку општинске локалне самоуправе

Излазећи у сусрет потребама и захтевима грађана, Савет Месне заједнице Алибунар је започео још један пројекат на сређивању свог места, свуда тамо где је то сређивање у функцији квалитетније свакодневице својих суграђана.

Овог пута, уз апсолутну практичну подршку ЈКП „Универзал“, као и неизоставну подршку локалне самоуправе започела је реализација великог пројекта уређења прилаза старом гробљу у Алибунару.

„С обзиром на све учесталије примедбе грађана чији су преци сахрањени овде, урађен је нови зид на самом улазу уместо старог, нова капија, као и потпуно нови прилаз са стазом. Радови се тренутно одвијају на санацији пута који се налази са доње стране гробља и на изградњи новог паркинг места.

Савет Месне заједнице се захваљује ЈКП Универзал што испуњава договорени план рада, као и на брзом решавања постојећих проблема у циљу завршетка радова много пре зацртаних рокова.

Са сигурношћу тврдимо да је година за нама била година великих успеха и достигнућа, реализованих и започетих пројеката, зацртаних планова које ћемо амбициозно кренути да остварујемо до краја ове године и у току наредне године. Упркос тешком времену, сматрамо да можемо бити поносни на све што смо заједно остварили и да се потрудимо да наредне године буде још боље – каже се у саопштењу Савета Месне заједнице Алибунар.

Медијски пројекат „Општина Алибунар – много је раскрсница, али један је путоказ“ суфинансира Општина Алибунар.
Ставови изнети у медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.