СВАКА ЧАСТ... вицешампионке Србије у футсалу, а из Пландишта

Пландиште

Велики успех футсалерки ОШ „Доситеј Обрадовић“

БИТИ ДРУГИ У СРБИЈИ, МАЛО ЛИ ЈЕ!

• На Државном првенству девојчица у футсалу, одржаном у Великој Градишци,, женска екипа ОШ „Доситеј Обрадовић“ , после прошлогодишњег првог, ове године освојиле су друго место у Србији

Прошлогодишње државне првакиње у футсалу, младе футсалерке ОШ „Доситеј Обрадовић“ из Пландишта, ове године морале су се задовољити другим местом и сребрним одличјем, што је неспорно још један њихов велики успех, којим су обрадовале своје другарице и другаре, наставнике, родитеље и све своје бројне симпатизере.

До финала Државног првенства, одржаног у Великој Градишци, футсалерке ОШ „Доситеј Обрадовић“ стигле су после низа победа на Општинском, Окружном и Међуокружном првенству, а потом и на Државном првенсатву, да би их онда у финалу победиле футсалерке ОШ „Јован Јовановић Змај“ из Суботице.

У трци до сребрне медаље у Великој Градишци учествовале су ове успешне футсалерке: Тара Симоновски, Јована Пећиновски, Анђела Јанковић, Александра Царан, Ана Марија Царан, Сандра Прица, Ива Илијевски, Анастасија Лазић и Милана Спасески, са својим тренером и наставником физичког васпитања Кристијаном Нистором, наставником физичког васпитања у „Доситејевој“ школи у Пландишту.

(Фото: еВршац)

Пројекат „Једним путоказом до 14 насељених места“ суфинансира Општина Пландиште, Решење бр. 681-3/2023-II од 22. 5. 2023. Ставови изнети у медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.