А ОД ПОКРАЈИНЕ... Игор Мировић на свечаној додели уговора представницима локалних самоуправа Војводине

Пландиште

Уговор са Покрајинском владом о наставку реализације значајног пројекта

ЗА БОЉЕ ВОДОСНАБДЕВАЊЕ И ДИСТРИБУЦИЈУ ВОДЕ

• За нови пројекат, овог пута у Великој Греди, вредности преко 36 милиона динара, Покрајина ће обезбедити 80 одсто средстава

Председник Општине Пландиште Јован Репац потписао је, у петак, 23. априла, са Покрајинским секретаријатом за пољопривреду, водопривреду и шумарство, Уговор о суфинансирању изградње, санације и реконструкције водних објеката у јавној својини, а у циљу наставка реализације пројекта санације чворишта у насељима ове општине.

Свечана додела уговора представницима локланих самоуправа у АП Војводини обављена је у згради Покрајинске владе, на којој је био и њен председник Игор Мировић

По овом уговору, 80 посто потребних средстава, у висини од 36.303.289 динара обезбедиће Покрајина, док ће остатак пасти на терет општинске касе. Ова средства биће намењена за пројекат санације чворишта у насељеном месту Велика Греда што, после реализације таквих пројеката у Пландишту и Хајдучици, представља велики инвестициони пројекат за ову јужнобанатску општину.

  • Свесни смо проблема који постоје са водоводном мрежом и константно радимо на унапређењу водоснабдевања и решавању дугогодишњих проблема са дистрибуцијом воде у нашој општини. Само таквом одговорном политиком развоја можемо остварити циљ да у Пландиште привучемо овако велике инвестиције – рекао је овом приликом председник Општине Пландиште Јован Репац.

(Фото: ПВ)

Пројекат „Општина Пландиште – грађанин у функцији главног актера локалне самоуправе општине“ суфинансира Општина Пландиште.
Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.