ОД УЛИЦЕ ДО УЛИЦЕ... Маја Витман у Преспанској улици у МЗ „Младост“

Панчево

У току су радови на уређењу улица и коловоза у више месних заједница

ПОСЛЕ… КАЧАРЕВО, ОМОЉИЦА, БАНАТСКИ БРЕСТОВАЦ…

• За 14 месеци, од почетка реализације пројекта јавно-приватног партнерства, уређено је 89 улица, 43 километра путева и три километра пешачких стаза – истакла је Маја Витман, градска менаџерка, приликом обиласка радова у Преспанској улици у МЗ „Младост“

У склопу пројекта јавно-приватног партнерства у току су радови на асфалтирању Преспанске улице у насељу Миса у МЗ „Младост“.

Како теку радови данас се уверила Маја Витман, градска менаџерка, која је са задовољством констатовала да се, после окончања посла у Хаџи Продановој улици,  започело са другом фазом сређивања коловоза у Преспанској, асфалтирања у дужини од једног километра.

Напомињући да су у току припремни радови радови за Кордунашку, Војвођанску, Шарпланинску и Власинску улицу до Кудељарског насипа, Маја Витман је казала:

“После завршених радова на изградњи недостајуће водоводне мреже у Охридској и Власинској улици (део улице према касарни) и изведених прикључака, извешће се радови на асфалтирању, како не би тек асфалтиране улице крпили. Улице Борска и Банијска су планиране да се раде у току следеће године. До сад смо асфалтирали Шарпланинску улицу од Новосељанског пута до Бачванске, Златиборску, Херцеговачку, Војвођанску, од Бачванске до Сремске, наставак Бококоторке, Сремску, Македонску, од Бачванске до Херцеговачке, Хаџи Проданову и уредили смо стазе око цркве у Козарачкој улици”,  истакла је градска менаџерка, подсећајући да је за 14 месеци, од почетка реализације пројекта јавно-приватног партнерства, уређено 89 улица, 43 километра путева и три километра пешачких стаза.

“Равномерним улагањем показујемо једнаку одговорност према свим грађанима. Градска насеља имају једнаки приоритет као и насељена места, и то је важно да грађани знају. У насељеним местима радови су у току у Старчеву, Јабуци, Банатском Новом Селу и Долову, а пре десетак дана смо завршили радове у Глогоњу.

Радови ускоро крећу у Качареву, Омољици и Банатском Брестовцу”, рекла  је Маја Витман.

(Фото: EPA.rs)

Пројекат „Град Панчево – грађанин као кључни атер локалне самоуправе града“ су/финансирао Град Панчево