Барице

У току радови на завршетку 2. фазе две  приступне саобраћајнице

ЈЕДНА ПО ЈЕДНА САОБРАЋАЈНИЦА И НЕ САМО ТО

• Раднике који раде на уређењу приступних саобраћајница посетио је и Јован Јепац, председник Општине Пландиште

У насељеном месту Барице, које припада општини Пландиште, у току су радови на завршетку I2. фазе уређења приступних саобраћајница око капеле и Дома културе.

Након завршетка 1. фазе пројекта, изградње капеле и прибављања употребне дозволе, приступило се изградњи приступног платоа укупне дужине 60 метара и ширине 5 метара, што је само део инвестиционих послова локалне самоуправе у реализацији пројекта широм општине Пландиште.

У друштву представника Месне заједнице Барице, раднике који раде на сређивању саобраћајница у Барицама  посетио је и председник Општине Пландиште Јован Репац, који је том приликом  истакао да је изградња оваквих објеката од великог значаја за мештане овог села, као и да се након изградње капеле у насељеном месту Милетићево, наставило са великим инвестиционим пројектима на сређивању објекта јавне намене на територији општине Пландиште, а који су од посебног значаја за грађане сваког насељеног места у овој општини.

Председник Репац је најавио да би након завршетка радова у Барицама, требало да се приступи и реализацији пројекта изградње капеле у Великом Гају, као и сређивању приступне саобраћајнице у Банатском Соколцу. Ни то није све, наговестио  је председник Репац.

И.Б.

Пројекат „Општина Пландиште – локална самоуправа у функцији самоуправе грађана“ суфинансира Општина Пландиште.

Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.