У ПКС уручена признања за „100 успешних пословних жена“ А ОД ЗОРАНА ПРИЗНАЊЕ И ЗА ЗОРУ

ЗАСЛУЖЕНО... Зоран Ђорђевић уручује признање Качаревки Зори Чубрић

Београд

У ПКС уручена признања за „100 успешних пословних жена“

А ОД ЗОРАНА ПРИЗНАЊЕ И ЗА ЗОРУ

Међу „100 успешних пословних жена“ је и Качаревка Зора Чубрић, председница Удружења жена „Етно кутак“, којој је признање уручио Зоран Ђорђевић, директор ЈП „Поште Србије“

  У Привредној комори Србије, на пригодној свечаности, проглашене су победнице конкурса „100 успешних пословних жена“ , који је по други пут расписала ЈП „Пошта Србије“, а у циљу оснаживања и промоције женског предузетништва.

На конкурс, који је трајао од 8. марта до 8. априла, пристигло је више стотина пријава, а међу 100 успешних жена нашла се и Зора Чубрић, председница Удружења жена „Етно кутак“ из Качарева.

Уручујући признања женама из различитих области, од пољопривреде, козметике, образовања, па до програмирања, туризма и старих заната, Зоран Ђорђевић, директор Поште Србије, је ракао да ће то предузеће обезбердити националну видљивост у виду бесплатног огласног простора у 1.534 поште широм Србије. и да је то „начин да бизнис свих 100 награђених жена постане видљивији и конкурентнији на тржишту роба и услуга.“

Осим тога, директор Ђорђевић је рекао да ће бити урађена и једна модерна онлајн и штампана брошура која промовише производе којима се баве те жене, а оне ће имати и могућност да са Поштом склопе посебан уговор и да имају посебне повољности за услуге које Пошта нуди, чиме ће им омогућити да што боље и успешније послују.

Свечаности у ПКС присуствовала је и проф. др Дарија Кисић, министарка за бригу о породици и демограффију, која је истакла да је економско оснаживање жена и женског предузетништва од велике важности за Владу Србије.

Бити жена само по себи је успех, то је велика привилегија, али и велика обавеза и одговорност. Бити пословна жена, тек није лако, јер треба ускладити и приватни и пословни живот”, казала је министарка Кисић.