ЈОШ КАНАЛИ... одлична сарадња са грађанима и руководством МЗ

Долово

У акцији сређивања градске и сеоске путне инфраструктуре, сређено и Долово

ЈАБУКА ЈЕ У ТОКУ,  ПОЧИЊЕ КАЧАРЕВО!

• У оквиру пројекта јавно-приватног партнерства, после неколико месних заједница у Панчеву и селима око њега, завршени су радови и на сређивању путне инфраструктуре у Долову

Маја Витман, градска менаџерка, посетила је Долово, а  поводом завршетка радова на рехабилитацији по пројекту јавно-приватно партнерство за финансирање, реконструкцију, рехабилитацију и одржавање путева у зимском и летњем периоду, како у месним заједницама  граду Панчеву, тако и у околним насељеним местима.

Ова акција почела је још прошле године и сређени су бројни путеви, како по селима , тако и у граду Панчеву. Завршено је са послом у неколико градских и сеоских месних заједница, у току су радови у Јабуци, а већ данас су машине и радници стигли и у Качарево.

Ево шта је тим поводом изјавила Маја Витман:

– Ми смо управо завршили радове у насељеном месту Долово. Остало нам је још само уређење канала у појединим улицама. Оно што је важно напоменути је да смо почетком ове године, ушли са радовима у Долово и за пар недеља смо успели да завршимо укупну дужину од 4 километара трасе путева. У питању су улице Иве Лоле Рибара са уређењем паркинг места. Поред ове улице, радови су извршени и у улицама Соње Маринковић, Зимској и Братства јединства. Важност пројекта јавно-приватног партнерства односи се на ефикасност извођења радова и уштеду трошкова и наравно, значајна сарадња са свим мештанима из свих насељених места где радове изводимо. У овом случају са људима из Долова, где смо имали апсолутну и добру сарадњу, колико видимо и на терену, људи су задовољни. Урадили смо на основу њихових захтева, те су људи наравно добили путну инфраструктуру каква доликује 21. веку. Тренутно се радови изводе такође у Месној заједници Јабука. Радови ће бити завршени у року од пар недеља, а данас смо са радовима ушли и у насељено место Качарево.

У друштву са Мајом Витман били су и Марко Младеновић, републички посланик, као и представници Месне заједнице Долово.

(Према: ГС)