Прес

Са нама на путу“ поклања 500 динара уз прву куповину горива

АКЦИЈЕ ЗА АКТУЕЛНЕ, АЛИ И ЗА НОВЕ ЧЛАНОВЕ

• Сви који желе да користе ове сјајне погодности програмa лојалности „Са нама на путу“ могу то да учине на брз и једноставан начин
• Нове погодности важе до 30. септембра

Програм лојалности компаније НИС у септембру доноси специјалне акције за нове и актуелне чланове. Наиме, сви потрошачи који се учлане бесплатно у програм лојалности „Са нама на путу“ путем мобилне апликације, добијају по 500 динара уз прву куповину горива до 30. септембра. Актуелни чланови куповином премијум G-Drive дизел и G-Drive 100 бензина добијају дупле бонус поене, као и 50 одсто попуста на ледену кафу, жваке и енергетска пића у G-Drive бренду.

Сви који желе да користе ове сјајне погодности програмa лојалности „Са нама на путу“ могу то да учине на брз и једноставан начин. Процес учлањења обавља се у неколико корака.

Најпре је потребно инсталирати мобилну апликацију програма лојалности Са нама на путу, те на почетном екрану изабрати опцију „Желим картицу“. Након тога, на екрану се отвара форма за унос личних података, а када се подаци унесу, потребно је притиснути дугме „Заврши“ након чега се кориснику додељује унапред генерисани број дигиталне картице. Након одобреног захтева за активацију, корисник свој број дигиталне картице добија путем СМС поруке. Потврда о успешној активацији добија се путем мобилне апликације и од тог тренутка, члан програма може користити QR код за сакупљање и коришћење бонус поена, а у току септембра може да добије на поклон 500 динара уз прву куповину горива, али и дупле бонус поене за куповину G-Drive дизел и G-Drive 100 бензина, као и 50 одсто попуста на одабране производе из портфолија G-Drive приватне робне марке.

Мобилна апликација „Са нама на путу“ нуди и бројне друге погодности као што су сакупљање и коришћење бонус поена путем QR кода, брз увид у трансакције, коришћење интерактивне мапе, информације о актуелним промоцијама на бензинским станицама, сакупљање купона куповином одабраних производа из асортимана Drive Cafe ресторана, освајање поклон ваучера, као и најновију могућност добијања електронског рачуна, уместо штампања фискалног рачуна у папиру.

Ове акције за чланове програма трајаће до 30. септембра на свим НИС Петрол и Гаспром бензинским станицама у Србији. Више о програму лојалности број 1 за возаче у Србији доступно је на линку „Са нама на путу“.