БРЖЕ, ЈАЧЕ, БОЉЕ... Виолета Симић, нова председница Општине Бела Црква

Бела Црква

Са конститутивне седнице Скупштине општине Беле Цркве

ВИОЛЕТА СИМИЋ ПРЕДСЕДНИЦА ОПШТИНЕ

• Дарко Станојев биће заменик председника општине, а Марјан Алексић поново је на челу Скупштине општине

На предлог Марјана Алексића, новог-старог председника Скупштине општине Бела Црква,  Виолета Симић, дипломирана правница, досадашња директорка Управе за трезор, филијале Вршац, изабрана је данас, 21. августа, за председницу Општине Бела Црква, на првој конститутивној седници новог сазива локалног парламента.

На функцију заменика председника Општине, одборници су изабрали Дарка Станојева, досадашњег директора белоцркванског комуналног предузећа.

Како смо већ рекли, Марјан Алексић остаје први човек локалног парламента и у његовом новом сазиву, док ће заменик председника СО бити Ненад Живановић, који је на тој функцији био и у претходном скупштинском сазиву.

Јадранка Милосављевић, дипломирана правница, наставља да обавља функцију секретара Скупштине општине и у њеном новом сазиву.

За чланове новог Општинског већа изабрани су: Борко Минић, Марко Лазареввић, Данијела Вујичић, Слободан Краварски, Жељко Поповић, Горан Келчеј и Сања Паскота.

Обраћајући се први пут одборницима, Виолета Симиће је истакла да „с обзиром на велику подршку коју су становници општине Бела Црква поверили Српској напредној странци на протеклим изборима, осећам огромну одговорност и сматрам да морамо у истом темпу да наставимо све започете пројекте и да радимо још брже, јаче и боље“.

„Данас су потврђени мандати 33 одборника, који ће представљати становнике општине Бела Црква у наредном периоду. Српска напредна странка је освојила највећи број мандата, укупно 21, а са нама је и један одборник СПС, који нам пружа подршку у раду Скупштине општине. Наставићемо да радимо што боље, у интересу свих становника наше општине, рекао је, у свом обраћању одборницима, Марјан Алексић, први међу њима једнакима.