ПОДРШКА ОПШТИНЕ... Зорана Братић на отварању турнира

Алибунар

Први хуманатирни турнир у кошарци „Куп Алибунара“

ЧАК СЕДАМ „ТРОЈКИ“ ИЗ КОЛИЦА!

• Општина Алибунар ће се потрудити да овај хуманитарни и престижни турнир постане традиционалан – истакла је Зорана Братић, председница општине, на отварању кошаркашког такмичења кошаркаша у колицима

У Алибунару је одржан турнир у надметању у кошарци особа са инвалидитетом, који кошарку играју из својих колица.

На овом хуманитарном такмичењу учествовале су три екипе, једна из Београда: „Мега Деспот“, једна из Сомбора: „Џокер“ и једна из Велике Градишке (Република Српска): „Козара“.

Ову прву спортску манифестацију овакве врсте отворила је Зорана Братић, председница Општине Алибунар, која је учесницима пожелела спортске и личне успехе у сваком погледу, изражавајући наду да ће турнир постати традиционалан, а Општина Алибунар ће се свакако потрудити да тако и буде.

Млади кошаркаши у колицима показали су прави ентузијазам, а уз то и потврдили шта значи хуманост и солидарност на делу, тако да је то много значајније од чињенице да су најуспешнији били кошаркаши из Сомбора.

На посебно задовољство бројне публике наишло је надметање у бацању „тројки“, у којем је по један представник из сваке екипе изводио по три бацања са различитих позиција.

У томе је најуспешнији био Александар Тодоровић, члан екипе из Београда, који је погодио седам „тројки“, од девет могућих, што је не мали подвиг.

Пројекат „Општина Алибунар – грађанин у функцији актера локалне самоуправе општине“ суфинансира Општина Алибунар.
Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове јединице локалне самоуправе која је доделила средства.