КАКАВ ПОДСТИЦАЈ... Душан Ивковић са бронзаним одличјем

Пореч

Првенство Балкана у каратеу за пионире. А после Саре…

БРОНЗА И ЗА ДУШАНА

• После Саре Басте, каратисткиње КК „Владимирвац“, бронзом се окитио и Душан Ивановић, каратиста КК „Нуките“ из Банатског Карловца

Пре два дана објавили смо да на Првенству Балкана у каратеу за пионире, које се одржава у Поречу, Србију предтављају шест каратисткиња и каратиста из три клуба са територије општине Алибунар. Објавили смо и да се већ првог дана бронзаним одличјем окитила Сара Баста, чланица  КК „Владимировац“ из Владимировца, и прилог закључили да има још два дана до краја првенства и да се треба надати…

И нада није била без разлога. Трећег дана првенства пала је још једна бронза, а њу је освојио Душан Ивковић, члан КК „Нуките“ из Банатског Карловца.

И да поновимо и то. Заслужују то они!

Боје репрезентације Србије у Поречу, поред Саре Басте и Душана Ивковића,  бранили су и Лена Цигановић, Анђела Простран, Стефан Менгер и Бранислав Игњатов.

И сви сони су чланови три клуба са територије општине Алибунар: КК „Владимировац“, КК „Нукита“ из Банатског Карловца и КК „Будућност“ из Алибунара.

И сви они су у Пореч стигли, тамо боравили и постигли занчајан успех захваљујући подршци општинске локалне самоуправе, на челу са председницом Општине Алибунар Зораном Братић.

(Фото:ЕPA.rs)

Пројекат „Општина Алибунар – грађанин у функцији актера локалне самоуправе општине“ суфинансира Општина Алибунар.
Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове јединице локалне самоуправе која је доделила средства.