КРУНА СВЕГА... Драгана Митровић предаје кључеве града

Вршац

Прошли су и 64. „Дани бербе грожђа“

ИЗУЗЕТНИ ДАНИ, НЕМА ШТА!

•  Од 15. до 18. септембра у Вршцу је одржана још једна, 64. по реду туристичко-привредна манифестација – „Грожђебал“, са бројним и богатим садржајима

Tребала би нам цела страна да бисмо рекли шта се све дешавало на најпознатијој и најпосећенијој вршачкој туристичко-привредној манифестацији, и зато ћемо само рећи да је то био, као и обично, велики празник, не само грожђа и вина, него и празник испуњен садржајима који који остају да живе у срцима свих, и учесника и посматрача, свих узраста.

Грожђебал“ је, после традиционаолне предаје кључева града Винку Лозићу, званично отворила Драгана Митровић, градоначелница Вршца.

ПО ПРОТОКОЛУ… атрактивна промоција Винске лепотице

-“Дани бербе грожђа“ су најзначајнија туристичко -привредна манифестација у Вршцу и представљају круну у низу фестивала и манифестација које се у нашем граду одржавају успешно током целе године и које су ове године поново отвориле врата својим гостима. Виноградарство је у Вршцу једна од најважнијих, а свакако најстарија привредна грана, тако да се „Грожђебалу“ поред гостију и Вршчана највише радују наши виноградари, јер представља крај сезоне великих послова и убирање плодова њиховог целогодишњег рада, а у исто време и почетак сезоне производње вина, по чему је наш град и познат како у земљи тако и на винској мапи света – истакла је, између осталог, градоначелница Драгана Митровић.

И да све буде и остане лепо, побринула се и Вршчанка Анастазија Бакота, овогодишња Винска лепотица „Грожђебала“.

(Фото:ТО Вршац)