А ПОСЛЕ ПОТПИСА... све треба да буде готово до 15. марта 2022. године

Нови Сад – Опово

Потписан уговор за изградњу мини пич терена у Сефкерину

БРИГА О ДЕЦИ – БРИГА О БУДУЋНОСТИ

• Локална самоуправа посебну пажњу води о школском и омладинском спорту као важном сегменту правилног физичког развоја деце – истакла је Анкица Симин Дамјанов, заменица председника Општине Опово

Данас је Анкица Симин Дамјанов, заменица председника Општине Опово, у Новом Саду, са Покрајинским секретаријатом за спорт и омладину, потписала уговор, којим ће овај секретаријат, са 2,5 милиона динара, финансирати изградњу мини пич терена у Сефкерину.

„Реализацијом овог пројекта у Сефкерину, сва четири општинска места имаће мини пич терене. Локална самоуправа посебну пажњу води о школском и омладинском спорту као важном сегменту правилног физичког развоја деце.

Поред мини пич терена, последњих година је на територији Општине Опово изграђено или реновирано десетак спортских и рекреативних терена“, изјавила је након потписивања уговора Анкица Симин Дамјанов, напомињући да је рок за реализацију пројекта 15. март 2022. године.

Иначе, пројектом је предиђена изградња вишенаменског спортског терена, димензија 16 пута 32 метра, са оградом од челичних стубова и древних панела, висине 1 метар и заштитном мрежом од 4 метра. Терен ће бити покривен вештачком травом и опремљен головима и другим садржајима потребним за спортске активности на њему.

Пројекат „Општина Опово – будућност која се огледа у огледалу времена садашњег“ суфинансира Општина Опово.
Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.