Црепаја

Посета секретара Покрајинског секретаријата за пољопривреду, водопривреду и шумарство

ТО СЕ ЗОВЕ УСПЕШНА САРАДЊА

• Заједно смо радили на побољшању инфраструктуре, око 150 милиона динара уложено је само у реконструкцију водоводне мреже, урадили смо километре атарских путева и имамо још много планова и програма развоја и за наредни мандат – напоменуо је Гарашевић

Вук Радојевић, покрајински секретар за пољопривреду, водопривреду и шумарство,  посетио је пољопривредно газдинство Ерски у општини Ковачица. Дочекао га је Милан Гарашевић, председник општине, као и бројни мештани Црепаје, који су се окупили у великом броју како би исказали подршку за оно што овај секретаријат на челу са Радојевићем чини за њих.

Вук Радојевић је са Гарашевићем и домаћинима обишао газдинство у коме се отац бави пољопривредном производњом, и заједно са сином, и  производњом меда. Вук Радојевић посебно је истакао да му је драго да постоје примери где се породица успешно бави агробизнисом и посебно истакао важност подршке младим пољопривредницима који желе да живе и раде на селу.

Милан Гарашевић, председник општине,  похвалио је сарадњу са свим нивоима власти, а посебно са господином Радојевићем у претходном периоду и изразио наду да ће се сарадња наставити и убудуће.

-Заједно смо радили на побољшању инфраструктуре, око 150 милиона динара уложено је само у реконструкцију водоводне мреже, урадили смо километре атарских путева и имамо још много планова и програма развоја и за наредни мандат – напоменуо је Гарашевић.

Љубазни домаћини су истакли да је ова посета покрајинског секретара, као и Милана Гарашевића, будућег покрајинског посланика, иначе, Црепајца, од великог значаја за њих, како за оно што раде тако и за оно што ће радити, јер газдинство Милана Ерског је једно изузетно породично газдинство, које је у два наврата добило субвенције од Покрајинске владе.

(Фото: Покрајинска влада)