НЕ САМО ПАКЕТИЋИ... Александар Стевановић и Сања Бели

Панчево

Посета градоначелника Удружењу МНРО, са поклон пакетићима

ПОДРШКА ГРАДА НЕУПИТНА

• Друштво може увек рачунати на подршку градских власти како би остваривало своју изузетно значајну улогу, истакао је градоначелник Стевановић

Градоначелник Панчева Александар Стевановић посетио је Друштво за помоћ ментално недовољно развијеним особама Града Панчева и том приликом председници Друштва Сањи Бели уручио поклон пакетиће Града за све чланове овог удружења.

Сања Бели је градоначелника Стевановића упознала са активностима Друштва за помоћ МНРО, посебно представљајући бројне реализоване пројекте и радионичарске његових чланова.

Градоначелник Стевановић је у разговору са председницом Друштва истакао да је Град ту да решава све проблеме својих суграђана и да Друштво може увек рачунати на подршку градских власти како би остваривало своју изузетно значајну улогу.

Иначе, Друштво за помоћ МНРО Града Панчева основано је у циљу елиминације социјалне искључивости деце са инвалидитетом и у његовом стварању уложен је велики труд, не само чланова и родитеља, него и бројних  волонтера и стручних сараника.

А уза њиховог труда и рада остају бројни реализовани пројекти, а тако ће бити и убудуће, јер подршка Града остаје неупитна и биће константна и сврсисходна.

(Фото: ГС)