РАЗМЕНА ИСКУСТАВА... и обострано задовољство оним што се чуло

Вршац

Немачка делегација у посети Граду Вршцу

ПОЉОПРИВРЕДНА ШКОЛА КАО ПОВОД

• Град Вршац ће ове године стипендиратри све ђаке који су конкурисали за стипендије

Вршац је 19. априла посетила Немачка делегација предвођена Куртом Мецгером, секретаром за привреду и пољопривреду Покрајине Баден- Виртемберг, а у којој су били и Кристијан Бевер из Канцеларије за пољопривреду Немачке савезне државе Баден- Виртемберг, Рудолф Битнер, директор Пољопривредног центра из Купферцела, Покрајине Баден- Виртемберг, као и професори школа и деца из различитих делова Покрајине Баден- Виртемберг.
Састанку су присуствовали градоначелница  Вршца Драгана Митровић, Предраг Рајић, сарадник за међурегијоналну сарадњу при Покрајинској Влади( АПВ), Драгослав Алексић саветник градоначелнице, чланови Градског већа Мирослав Ступар, Вељко Стојановић и Слободан Јованов и Срђан Клиска,  директор вршачке Пољопривредне школе.
Град Вршац и Пољопривредна школа похваљени су од стране Предраге Рајића, као добар пример сарадње на локалном нивоу у Војводини, а градоначелница Митровић је нагласила да ће и даље подржавати и стипендирати ђаке са територије града Вршца и да је Град      Вршац ове године одлучио да стипендира све ђаке који су конкурисали за стипендије.

Такође градоначелница је напоменула да Градско веће донело одлуку данас да помогне са одређеним  средствима Пољопривредној школи у Вршцу у пројекту за реконструкцију и адаптацију фасаде на школи у оквиру пројекта енергетске ефикасности код канцеларије за јавна улагања.

(Према: Градски портал)