ЗАЈЕДНИЧКА АКЦИЈА... заједничка срећа и задовољство

Вршац

Поклон пакетићи Града Вршца деци из белоцркванског Дома „Вера Радивојевић“

КАД СЕ УДРУЖЕ ГРАД И ПРИВРЕДНИЦИ, ОНДА…

Велика ми је част и драго ми је што смо данас имали прилику да вам будемо домаћини у нашем граду, ово је само један од пројеката који смо заједно реализовали, а наставићемо сарадњу и у будућности – истакла је Драгана Митровић, градоначелница Вршца

У вршачком Градском музеју данас је организован новогодишњи коктел Града Вршца за децу из белоцркванског Дома за децу и омладину „Вера Радивојевић“, којом приликом су свој деци, уз пригодан програм, уручени и пригодни пакетићи.

На почетку дружења, вршачки „Еду театар“ извео је дечју новогодишњу представу „Нова година у јежевој кућици“ након чега је Деда Мраз, уз обавезно фотографисање, сваком детету уручио пригодан поклон.

Поред представника Града Вршца, коктелу су присуствовали и привредници, који су даровали ове пакетиће, а којима су Град Вршац и Дом за децу и омладину „Вера Радивојевић“ Бела Црква уручили захвалнице.
Захваљујући се привредницима који су учестовали у овој новогодишњој акцији, која је бројне малишане учинила радосним, градоначелница Вршца Драгана Митровић је, између осталог, истакла:

„Велика ми је част и драго ми је што смо данас имали прилику да вам будемо домаћини у нашем граду, ово је само један од пројеката који смо заједно реализовали, а наставићемо сарадњу и у будућности. Ви сте увек добродошли у Вршац и желим вам пријатан боравак данас у нашем граду.

Након поделе пакетића, гости Вршца боравили су на Вршачком брегу, да би им онда био организован свечани ручак у одмаралишту Црвеног крста.
Град Вршац се захваљује привредницима који су учествовали у овој новогодишњој акцији и својим малим доприносом некоме донели велику радост
.