СРЕЋНО... Зорана Братић, са сарадницима, на једној од преко 100 адреса, које су ове године „посетиле“ роде (Фото: еВршац)

Алибунар

Општина обезбедила сигурносна аутоседишта свој деци рођеној 2020. године

МАШАЛА, ОВЕ ГОДИНЕ ВИШЕ ОД 100 БЕБА!

• Оваква акција је прва ове врсте у општини Алибунар и, сем што је помоћ родитељима,  у складу је са реализацијом дела програма општинског Савета за безбедност саобраћаја

Зорана Братић, председница Општине Алибунар, уз помоћ Тамаре Радојичић и Маје Митровић, одборница Скупштине општине, уручила је сигурносна аутоседишта родитељима свих беба рођених ове „коронарне“ 2020. године. А њих је било више од 100, а до краја године има још три недеље, тако да су ове године, што се општине Алибунар тиче, „роде“ урадиле заиста  велики посао, којима, очито, корона није била никаква препрека. Напротив!

Напомињући да је ово прва акција овакве врсте, и да је и део програма Савета за безбедност саобраћаја, Зорана Братић је истакла да „су нам деца увек на првом месту и поносни смо због чињенице да се у 2020. години у општини Алибунар родило преко 100 беба, а до краја године има још дана“.

-Година која је на измаку није била нимало лака за све нас, па смо, ето, желели да младим родитељима помогнемо колико је то год могуће. Због епидемиолошке ситуације, ја ћу лично, са својим сарадницима, ићи на сваку кућну адресу где има принова, да лично уручим аутоседишта и да захвалим родитељима што су одабрали да остану овде и да се заједно боримо за просперитет општине Алибунар, јер нам је циљ исти, а то је да обезбедимо срећно детињство наше деце – истакла је Зорана Братић.

Пројекат „Општина Алибунар – будућност у огледалу садашњости“ суфинансира Општина Алибунар.
Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове јединице локалне самоуправе која је доделила средства.