И ПОДСТИЦАЈ... Зорана Братић на додели признања најбољим ђацима у општини

Алибунар

Општина наградила све „Вуковце“ у школској 2020/2021.

ОНИ СУ БУДУЋНОСТ ОПШТИНЕ

• Сваки ваш успех је наше највеће богатство и најбоља инвестиција у будућност, истакла је Зорана Братић, председница општине, након доделе награда

Како то већ годинама чини, Општина Алибунар ни ове године није заборавила своје најбоље ученике основних и средње школе са територије општине.

Зорана Братић, председница Општине Алибунар, у друштву са директорима школа, уручила је пригодне награде најбољим ученицима, онима који су током школовања знали само за петице у својој ђачкој књижици, и тако постали носиоци препознатљивог и не свима доступног признања – Дипломе „Вук Караџић“.

У пријатној атмосфери, уз пригодно послужење, „Вуковци“ уз новчану награду добили и пригодну књигу, али и захвалност што својим примером показују да је знање моћ и да се та моћ може стећи само вредним радом и учењем.

Поздрављајући присутне, првенствено ученике, Зорана Братић је, између осталог, истакла да је „највећа нада сваке земље у образовању младих“.

„Зато је сваки ваш успех наше највеће богатство и најбоља инвестиција у будућност“, поручила је председница општине најбољим ђацима у општини Алибунар, пожелевши им   врхунске реезултате и у њиховом даљем школовању.

Пројекат „Општина Алибунар – грађанин у функцији актера локалне самоуправе општине“ суфинансира Општина Алибунар.
Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове јединице локалне самоуправе која је доделила средства.