(Фото: АК „Тамиш“)

Панчево

Одржана редовна годишња Скупштина АК „Тамиш“

НАЈУСПЕШНИЈА САЊА МАРИЋ

• Од укупно 14 освојених медаља у овој години, Сања је освојила пет и биће кандидаткиња клуба за најуспешнију спортисткињу Панчева у 2019. години

У  великој сали Спортског савеза Панчева  одржана је редовна годишња Скупштина АК „Тамиш“. Присутни делегати су једногласно прихватили и усвојили Извештај о раду и активностима клуба у 2019 години, као и предложени програм рада и активности за наступајућу 2020 годину.

Зоран Коцић, шеф стручног штаба, представио је активности клуба  у 2019. години, са задовољством истичучи да је освојено укупно 14 медаља на државним првенствима (2 златне, 7 сребрних и 5 бронзаних), као и 8 медаља на Првенству Војводине (3 златне, 3 сребрне, и 2 бронзане ), као и још 47 медаље на атлетским митинзима широм Србије.

Атлетски клуб „Тамиш“ завршио је сезону у генералном пласману атлетских клубова у првој трећини у Србији, што је сјајан успех за клуб који постоји девет година.

За најуспешнију атлетичарку у 2019. години проглашена је Сања Марић – петострука освајачица медаља на државним првенствима у атлетици, која ће бити и кандидаткиња клуба у избору за најуспешнију спортисткињу града Панчева у 2019 години.