Пландиште

Одржана 17. седница Скупштине општине Пландиште

ПОЛЕТУ“ ЗВАНИЧАН ОПИС ПОСЛОВА

• Донета и одлука о повећању новчане награде најбољим студентима са територије општине

У свечаној сали Културног центра данас су се састали одборници Скупштине општине Пландиште на свом 17. редовном заседању у овом сазиву, конституисаном 2020. године.

Седници, којој је председавао Владан Младеновић, заменик председника Скупштине општине, од укупно 19, присуствовало је 14 одборника, који су пред собом имали осам тачака дневног реда.

Без посебне расправе, одборници су усвојили одлуку које се тичу утврђавања некатегорисаних путева, као и одлуку о поверавању послова вршења делатности на одржавању зелених површина, одржавању пијаца, управљања депонијом и њеном уређења, као и дистрибуције воде, а све то Јавном предузећу „Полет“. Уједно је и расписан конкурс за избор директора тог јавног предузећа.

Сем тога, донета је и одлука о повећању новчане награде која се додељује најбољим студентима, а усвојен је финансијски план Историјског архива Бела Црква, који покрива и територију општине Пландиште.

Све одлуке, што је већ постало уобичајено, усвојене су једногласно.

Седници су присуствовали Јован Репац, председник општине и Душан Ћурчић, заменик председника општине.

Пројекат „Општина Пландиште данас – оно што остаје и сутра“ суфинансира Општина Пландиште, а на основу Решења бр. 401-68/2022-II од 29. 4. 2022. године.
Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.