Спорт

Одржан турнир „Трофеј Београда“ у џудоу за млађе кадете и кадеткиње

ЗЛАТО ЗА МИЛИЦУ СЕКУЛОВИЋ

• На турниру је учествовало 150 такмичара од 14 и 15 година, а старчевачку Академију Јочић представљали су Милица Секуловић и Филип Спасић

Због познате ситуације, трпи и спорт, тако да су и џудо турнири почели да се, уз све мере предострожности, после паузе од шест месеци, почели да се одржавају од средине октобра.

На турниру „Трофеј Београда“ за млађе кадете и кадеткиње, одржаном прошле суботе у београдској хали „Шумице“, учествовали су и двоје такмичара из Академије Јочић из Старчева, Филип Спасић и Милица Секуловић.

Филип Спасић није имао среће са жребом, па се већ у првом колу састао са Србије у категорији старијих пионира, Вељком Симићем, од кога је после неизвесне борбе, на крају  завршио на поду и изгубио меч.

За разлику од њега, Милица Секуловић је већ на свом првом такмичењу у категорији млађих кадеткиња успела да стигне до самог краја и освоју златну медаљу.

„Захваљујем се тренеру Јочићу на правим саветима, који су ме довели до првог места“, истакла је златна Милица Секуловић, после силаска са победничког трона.