ПАПИРИ ПОТПИСАНИ... следи излазак машина на улице

Опово

Нови пројекат за сређивање путне инфраструктуре широм општине

СВЕ ДОК НЕ БУДЕ СВЕ КАКО ТРЕБА

• Константно улажемо у путну инфраструктуру све док све наше локалне саобраћајнице којима ми управљамо доведемо у једно пристојно стање да наши суграђани могу нормално да се крећу и путују – истакао је Милош Марков, председник општине

Наставаљајући активности на сређивању путне инфраструктуре, улица, путева и паркиралишта, данас је Милош Марков, председник Општине Опово, потписао нови уговор са представницима фирме Рас Инжењеринг, којим ће се током 2022. године реализовати пројекат репарације оштећене путне мреже, али и асфалтирање нових путева, тротоара и паркинг места у сва четири насељена места општине.

Наша локална самоуправа наставља са улагањима у саобраћајну инфраструктуру. И прошле године смо имали изградњу нових локалних путева и тада је био фокус на Баранди и Сакулама. И ове године смо успели да обезбедимо средства, негде око 17 милиона динара смо буџетом определили за изградњу нових локалних путева и рехабилитацију постојећих и расподелили у сва четири места.

Потписали смо уговор, имаћемо радове, што репарације постојећих путева, што изградње нових, радиће се у Опову, Баранди, Сакулама и Сефкерину, а настојаћемо да сваке године, у складу са нашим могућностима, константно улажемо у путну инфраструктуру све док све наше локалне саобраћајнице којима ми управљамо доведемо у једно пристојно стање да наши суграђани могу нормално да се крећу и путују“ – истакао је Милош Марков.

(Фото: ЕPA)