Опово

Нови продужетак рока за куповину кућа са окућницом

ПАРЕ ЧЕКАЈУ, ТРЕБА СЕ ЈАВИТИ!

• Нови рок за јављање на Јавни позив за куповину кућа са окућницом, у оквиру пројекта „Круг подршке“, а који финансира Европска унија, је 25. новембар до 15 часова

Због недовољног броја пријава, Општина Опово је поново продужила рок за јављање заинтересованих на Јавни позив за куповину кућа са окућницом, пројекат који финансира Европска унија, уз инфраструктурну подршку локалне самоуправе.

Комисија за спровођење поступка за куповину кућа са окућницом и решавање стамбених потреба корисника и за спровођење поступка избора корисника стамбене подршке и мера подршке активне инклузије, у оквиру пројекта КРУГ ПОДРШКЕ, донела је 14. новембра Закључак о продужетку рока за подношење пријава на Јавни позив за куповину кућа са окућницом за решавање стамбених потреба корисника, за још 11 дана, закључно са 25. новембром, до 15. часова.

Пројекат „Круг подршке“ , који спроводи Општина Опово, Центар за социјални рад Опово, и Удружење „Сигуран живот“, реализује су у оквиру програма „Подршка Европске уније социјалном становању и активној инклузији“, који спроводи Канцеларија Уједињених нација за пројектне услуге УНОПС, а финансира Европска унија кроз ИПА донације.

Пројекат „Општина Опово данас – оно што остаје и сутра“ суфинансира Општина Опово.
Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.