ПЛАНДИШТЕ... брига о здрављу грађана међу приоритетима локалне самоуправе

Пландиште

Нова средства за опремање Дома здравља у Пландишту

НОВО ВОЗИЛО, А И СТОМАТОЛОШКА СТОЛИЦА

• Велику захвалност за унапређење и рад Дома здравља дугујемо, како покрајинском секретару, тако и локалној самоуправи, на челу са председником Јованом Репцом, истакао је др Небојша Дрљевић, в. д. директора

После успешног „проласка“ на конкурсу који је расписао Покрајински секретаријат за здравство, Дом здравља у Пландишту успео је да обезбеди средства за суфинансирање изградње, одржавања и опремања здравствених установа.

Средства добијана на овај начин, а која износе 3.010.820 динара, биће искоришћена за набавку путничког возила за потребе патронаже и кућног лечења, као и за комплетно опремљене стоматолошке столице.

Захваљујући средствима које смо добили од Покрајинског секретаријата за здравство, Дому здравља у Пландишту обезбеђено је ново службено возило и комплетно опремљена стоматолошка столица за потребе превентивне дечје стоматологије.

У последњих годину дана у сарадњи са Министарством здравља и Покрајинским секретаријатом за здравство, успели да обезбедимо додатна санитетска возила и опрему чиме смо додатно унапредили систем примарне здравствене заштите. Ово је још једна у низу донација, помоћи и подршке коју добијамо од Покрајине, чиме унапређујемо квалитет услуга које пружамо нашим пацијентима.

Велику захвалност за унапређење и рад Дома здравља дугујемо, како покрајинском секретару тако и локалној самоуправи на челу са председником Јованом Репцом. Захваљујући њиховој помоћи и подршци, нашим пацијентима можемо да пружимо комплетнију и свеобухватнију услугу”, напоменуо је др Небојша Дрљевић, в. д. директора Дома здравља у Пландишту.