СЈАЈАН УСПЕХ... њих 14 – 14 медаља, додуше, неко има и две

Инђија

На карате Купу Војводине за полетарце, пионире и наде, 14 медаља иде у Пландиште

СЈАЈАН УСПЕХ МЛАДИХ „АГРОБАНАЋАНА“

Чланови Карате клуба „Агробанат“ у своје Пландиште се вратили са освојених шест златних, три сребрне и пет бронзаних медаља

На Купу Војводине у каратеу за полетарце, пионире и наде, такмичари и такмичарке Карате клуба „Агробанат“ у своје Пландиште вратили су се са чак 14 медаља, и то шест златних, три сребрне и пет бронзаних.

Златна одличја освојили су Арон Пинтер и Анђела Њари, у категогорији нада, Лазар Брезичанин, у категорији пионира, Бранко Младеновски, у категорији полетараца, као и ката тим полетараца, у саставу Уна Мајкић, Михајло Ракас и Бранко Младеновски.

Са сребрним медаљама вратили су се Звана Шејко Маленких, у категорији нада, Нађа Бабић, у категорији пионира Е класа и Лазар Брезичанин, такође у категорији пионира, али АПС класа.

Треће место и бронзану медаљу освојили су Јована Мандић и Вук Стефановић, у категорији пионира, и Уна Мајкић и Михајло Николовски, у категорији полетараца.

Најстарији међу њима, Арон Пинтер, има 13 година, а најмлађи, Бранко Младеновски, има само осам година.

Осим медаља, каратисти и каратисткиње „Агробаната“ обезбедили су учешће на Купу Србије, који ће се одржати 26. новембра у Чачку.

(Фото: КК „Агробанат)

Пројекат „Општина Пландиште данас – оно што остаје и сутра“ суфинансира Општина Пландиште, а на основу Решења бр. 401-68/2022-II од 29. 4. 2022. године.
Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.