УСПЕХ НИЈЕ СЛУЧАЈАН... министар Бранислав Недимовић и Зорана Братић на газдинству Шорђан

Алибунар

Министар Бранислав Недимовић, после Уљме, посетио и Алибунар

АФИРМИСАТИ ПРЕРАЂИВАЧКУ ПРОИЗВОДЊУ

• Министар Недимовић је истакао да је задовољан сарадњом са општинским органима локалне самоуправе

 

Министар пољопривреде, шумарства и водопривреде Бранислав Недимовић, после посете Уљми, 9. септембра, свратио је и у Алибунар, где се сусрео са председницом Општине Алибунар Зораном Братић и пољопривредницима из ове општине.

Недимовић је, већ по обичају, обишао и једно успешно пољопривредно газдинство, у Алибунару је то било газдинство Габријела Шорђана, који се бави ратарском производњом.

У разговору са пољопривредницима, министар Недимовић је рекао да ће принос кукуруза ове године бити на нивоу просека, а да ће држава што више ангажовати како би се побољшала и унапредила пољопривредна инфраструктура, а самим тим и услови рада пољопривредних произвођача, истичући и да је задовољан сарадњом са органима локалне самоуправе Општине Алибунар-

Приликом посете газдинству Шорђан, Зорана Братић, председница општине, истакла је да је ово газдинство прави пример добре праксе како се уз субвенције и помоћ државе и локалне самоуправе помаже да пољопривредници постижу што боље резултате у послу којим се баве.

Пољопривредник Шорђана је захваљујући министру и председници на посети, рекао да су непосредни разговори најбољи начин да пољопривредници укажу на проблеме и начине на које им се може помоћи да те проблеме што усспешније решавају, напомиљући да је он лично задовољан сарадњом и са државом и са локалном самоуправом.

Завршавајући посету Алибунару, министар Недимовић је указао и на потребу коришћења ИПАРД фондова, посебно када је реч о преради и да ће држава у све већој мери радити на афирмацији такве праксе.

                                                              (Фото: Танјуг)

Пројекат „Општина Алибунар – грађанин у функцији актера локалне самоуправе општине“ суфинансира Општина Алибунар.
Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове јединице локалне самоуправе која је доделила средства.