С ПОНОСОМ... др Зоран Тасић и поклони за све матуранте

Опово

Председник оштине ни ове године није заборавио на матуранте

ЈЕДНОМ СЕ ПОСТАЈЕ МАТУРАНТ

• Борис Мојса и Горан Михајловић носиоци признања „Ђак генерације“

Поводом завршетка школске године, у општини Опово је  поводом доделе диплома овогодишњим матурантима организована посебна свечаност за све свршене основце основних школа са територије ове општине.

Пошто су додељене дипломе и завршено фотографисање, сви матуранти су се окупили у оповачкој Основној школи „Доситеј Обрадовић“,  којом приликом су посебно представљени они  најбољи – носиоци дипломе „Вук Караџић“. Ове године за све петице у ђачкој књижиоци за осам година школовања имали су: Нина Стојановић и Борис Мојса (Опово), Игор Марјански, Срђан Недић и Татјана Станојев (Сакуле) и Горан Михајловић (Сефкерин).

Носици признања „Ђак генерације“ су Борис Мојса и Горан Михајловић.

Потом је следио други део свечаности. Сви матуранти и њихови наставници преселили су се у хотел „Стари Банат“, да би у посебном амбијенту и прославили завршетак првих осам година свог школовања.

„ВУКОВЦИ“… шесторо оних који само за петице знају

На матуранте, као ни ранијих година, није заборавио др Зоран Тасић, председник Општине Опово, који је свим матурантима доделио пригодне поклоне, пожелевши им при том пуно успеха у даљем школовању.  – Поносим се вама, поручио је председник Тасић, након што су се и матуранти „реванширали“ одговарајућим поклоном председнику општине.

Пројекат „Опово – сва четири насеља са све четири стране општине“ суфинансира Општина Опово