ОСМЕХ СВЕ ГОВОРИ... кључни актери промоције након успешно обављеног посла

Вршац

Јавна промоција пријава за пензионерске картице

ПЕНЗИОНЕРИ ТО ЗАИСТА ЗАСЛУЖУЈУ

    • Захвалила бих свим партнерима који су данас потписали ове уговоре са Градом Вршцем и Фондом ПИО, а позивам и све остале привредне субјекте и јавне установе у Граду, да се укључе у овако значајан национални пројекат и помогну у даљој подршци пензионерима јер су они то заиста заслужили – изјавила је Драгана Митровић, градоначелница Вршца

У Вршцу је одржана Јавна промоција пријава за пензионерске картице, као  и потписивање споразума са локалним предузећима. Овим поводом у Вршцу је боравила делегација Републичког фонда за пензијско и инвалидско осигурање, предвођена директором Рељом Огњеновићем.

Директор Огњеновић најпре је обишао ново отворену зграду РФ ПИО и РФЗО у Улици Ђуре Јакшића, чија је реконструкција трајала нешто више од годину дана. Након обиласка уследило је потписивање споразума са локалним предузећима и установама, партнерима на пројекту Пензионерске картице у Градској кући.

КОРАК ПО КОРАК… заједно ка заједничком циљу

Директорка филијале РФ ПИО у Вршцу Јелена Мушкиња потписала је уговор са 10 привредника и јавних установа у нашем граду. За то време, на Тргу Светог Теодора Вршачког организована је јавна промоција пријава за пензионерске картице, на којима су запослени у РФ ПИО вршили пријаве пензионера, делили лафете и промо материјал и разговарали са вршачким пензионерима о начину функционисања овог програма. Више стотина пензионера је посетило штандове РФ ПИО на Тргу Светог Теодора, а до до сада се за Пензионерску картицу пријавила готово половина пензионера са подручја које покрива филијала РФ ПИО у Вршцу. Штандове су обишли и градоначелница Вршца Драгана Митровић, директор РФ ПИО Реља Огњеновић са сарадницима и директорка филијале РФ ПИО Вршац Јелена Мушкиња.

„Град Вршац је данас и званично ушао у национални Програм пензионерских картица, захваљујући којима ће нашим најстаријим суграђанима бити омогућено да додатно уштеде свој новац. Захваљујући друштвено одговорним привредницима и институцијама нашег Града са којима смо потписали уговоре, вршачки пензионери ће моћи да остваре бројне погодности како куповином роба и услуга код партнерских фирми тако и уштедом на рачунима за комуналне услуге и програмске садржаје наших установа културе. Знајући колико је држава Србија последњих година урадила на побољшању услова живота пензионера, а исто тако сећамо се и када су пензионери помогли нашој земљи током финансијске консолидације, Град Вршац је препознао важност овог пројекта и позвао све друштвено одговорне субјекте нашег града да се придруже пројекту и помогну да наши најстарији суграђани остваре додатне бенефите. Велико ми је задовољство што је данас овде на нашем Градском тргу овакво интересовање пензионера и што су представници Фонда ПИО овде да са њима разговарају и објасне им на који начин могу користити своје пензионерске картице. Захвалила бих свим партнерима који су данас потписали ове уговоре са Градом Вршцем и Фондом ПИО, а позивам и све остале привредне субјекте и јавне установе да се укључе у овако значајан национални пројекат и помогну у даљој подршци пензионерима јер су они то заиста заслужили“,  изјавила је након обиласка штандова на Тргу Светог Теодора, Драгана Митровић градоначелница Вршца.