Панчево

И ове године подељена ауто-седишта за децу, и то је само први круг

СЛЕДИ ДРУГИ КРУГ, У СЕПТЕМБРУ

• Након обуке о правилном коришћењу, уручено 150 ауто-седишта родитељима деце, рођене у 2018. и у првој половини 2019. године

Као и прошле године, тако и ове, на основу одлуке Комитета за безбедност саобраћаја, донете 21. маја 2020. године, подељено је 150 ауто-седишта родитељима деце рођене у 2018. и у првој половини 2019. године. Ауто-седишта , групе 1,2 и 3, за превоз деце од 9 до 36 кг, подељена су након обуке за њихово правилно коришћење, која је обављена у великој  сали Градске управе Панчево.

Предраг Живковић, заменик градоначелника, изјавио је том приликом да је „ово један од пројеката који спроводимо у склопу плана рада Комитета за безбедност саобраћаја у нашем граду“.

-За 2020. годину обезбедили смо укупно 450 безбедносних седишта за децу, укупне вредности од три милиона динара. Данас смо обезбедили укупно 150 безбедносних ауто-седишта за децу и то је само први круг поделе. Други круг нас очекује почетком јесени, у септембру, након што спроведемо поступак јавне набавке до краја. У другом кругу обезбедићемо ауто-седишта за још 300 породица – напоменуо је Живковић.

(Фото: сајт ГУ)