УЧЕНИЦИ ЗАДОВОЉНИ... с разлогом, градоначелница је подржала њихову иницијативу

Вршац

Градоначелница примила представнике ученика ОШ „Вук Караџић“

УЧЕНИЦИ ХОЋЕ СКЕЈТ ПАРК  И – ИМАЋЕ ГА!

• У оптицају је неколико локација у Вршцу, а Град би могао већ ове године да  испуни жељу  ученика и постави скејт парк – најавила је Драгана Митровић, градоначелница

Градоначелница Вршца Драгана Митровић угостила је данас у Градској кући ученике ОШ „Вук Караџић“ Вршац, који су, у пратњи директорке Школе Ане Аврамовић и члана Градског већа за образовање Мирослава Лепира, пренели иницијативу коју су, заједно са својим другарима,  покренули иницијативу за изградњу скејт парка Вршцу.

Током разговора у Кабинету градоначелнице, ученици су изразили жељу да и Вршац добије овакав један објекат јер, како су рекли,  у граду има доста деце и младих – љубитеља скејтборда. Они су током састанка упознали градоначелницу са садржајем који би желели да им буде на располагању у новоизграђеном скејт парку, као и са предлозима локација на којима би било погодно изградити овакав један објекат.
„Веома сам радосна што данас имам прилику да угостим наше најмлађе суграђане који су се самоиницијативно организовали и иницирали овај састанак, како би нам пренели жеље својих другара, шта би то град могао да учини за њих како би своје слободно време проводили занимљивије, бавећи се оним што највише воле. Ова деца су нам данас изнела свој предлог за изградњу једног скејт парка у Вршцу и у својим захтевима били крајње разумни, да не кажем скромни, приказавши нам примере како то изгледа у другим градовима. Наши данашњи гости су нам се већ обратили једним писмом у којем су нас упознали  са својом иницијативом, а ми смо предузели потребне кораке у изради даљег решења како би цео посао био урађен по свим неопходним стандардима, јер нам је безбедност наше деце на првом месту. У оптицају је неколико локација у Вршцу, а Град би могао већ ове године да им испуни жељу  и постави скејт парк“ – изјавила је градоначелница Драгана Митровић, након завршеног састанка са ученицима у Градској кући.