ПРАВИ УГОЂАЈ... Драгана Митровић у разговору са излагачима

Вршац

Градоначелница Драгана Митровић обишла Сајам цвећа и меда

ЦВЕЋЕ И МЕД ЗАЈЕДНО, ШТА РЕЋИ!

Овај сајам је прилика да произвођачи из свих крајева Србије понуде шта имају, а Вршчанима да у ово пролећно доба набаве нове биљке за своје баште – истакла је градоначелница Драгана Митровић

На овогодишњем Сајму цвећа и меда учешће је узело 47 излагача, како из Вршца тако и из различитих делова Србије. Дошли су произвођачи цвећа и других садних материјала (украсног шибља и дрвећа, воћа, егзотичног и зачинског биља) из: Темерина, Чумића, Крагујевца, Жагубице, Рековца, Глогоња, Пожаревца, Каћа, Бистрице, Земуна, Крушевца, Велике Дренове, Новог Сада, Тополе, Пландишта, Беле Цркве и Банатског Новог Села. 

Током јучерашњег дана Вршчани су показали велико интересовање за сајамско дешавање на Тргу Светог Теодора, а данас и сутра – докле манифестација траје – очекује се још већи број посетилаца. Туристичка организација Вршац, као организатор и Град Вршац, као покровитељ манифестације, на овај начин желе да свим посетиоцима пруже прилику да набавку садница за пролећно уређење дворишта и тераса обаве што повољније, квалитетније и разноврсније. 

Сајам цвећа данас је обишла градоначелница Драгана Митровић, која је разговарала са произвођачима и изразила задовољство успехом манифестације.
„Данас на Сајму цвећа видимо рекордан број излагача и велику гужву међу посетиоцима, а
с обзиром да је сутра први дан викенда, очекује се још већа посета. У разговору са произвођачима смо чули да је и све што су понели са собом и изложили мало, колика је потражња за цвећем, осталим украсним биљкама, зачинским и лековитим биљем, као и медом и производима од меда. Овај сајам је прилика да произвођачи из свих крајева Србије понуде шта имају, а Вршчанима да у ово пролећно доба набаве нове биљке за своје баште. Надамо се да ће у будућности бити још већ одзив излагача и да ћемо нашим вршчанима припремити још бољу понуду,“ изјавила је градоначелница Драгана Митровић, након обиласка Сајма цвећа и меда и разговора са излагачима.