А ЗА МАМУ ЦВЕЋЕ... Драгана Митровић и срећна Лукина мајка Ивана Леген

Вршац

Градоначелница даровала прву вршачку бебу у 2022. години

ЗА ЛУКУ ЗЛАТНИ ДУКАТ, АЛИ И…

• Поред дуката, дара „Златаре Боби“, прва вршачка беба у 2022. години добила је од Града Вршца, уз пакет козметике и опреме за бебе,  и 50.000 динара

Прва вршачка беба рођена у 2022. години је дечак Лука, који се родио 3. јануара у 12,23 сати, а данас га је посетила градоначелница Вршца Драгана Митровић и традиционално донела дарове Града Вршца, које је уручила Лукиној мајци Ивани Леген.
– Данас смо посетили прву бебу рођену у 2022. години на нашој територији, а то је дечак Лука Леген и том приликом уручили смо му новчани поклон у име града Вршца у износу од 50.000 динара. Лука ће наравно имати и право на сва остала давања, која је Град издвојио за помоћ породици са децом, а ми смо значајна средства определили и ове године за подршку свој деци на територији Града Вршца. Такође, и ове године ће сва новорођена деца добити на поклон сигурносна седишта за аутомобиле, истакла је градоначелница Вршца Драгана Митровић, након даривања поклона.
Лука је као прва рођена беба ове године од Града Вршца добио новчани поклон у износу од 50.000 динара и златни дукат, који дарује „Златара Боби“, али и пакет козметике и опреме за бебе.