ОБОСТРАНО ЗАДОВОЉСТВО... Бранкица Табак и нр Татјана Божић

Покрајинска влада

Град Панчево у пројекту „За чистије и зеленије школе у Војводини“

НАВИКЕ СЕ СТИЧУ У РАНОЈ МЛАДОСТИ

Потписивањем овог споразума само смо потврдили досадашњу сјајну сарадњу са Покрајинским секретаријатом за урбанизам и заштиту животне средине– изјавила је мр Татјана Божић, градска већница за образовање

Град Панчево је и ове године део пројекта Покрајинског секретаријата за урбанизам и заштиту животне средине под називом са јасном поруком „За чистије и зеленије школе у Војводини“.

Уговор са Бранкицом Табак, подсекретарком секретаријата, потписала је мр Татјана Божић, градска већница за образовање, која је том приликом изјавила:

„Можемо се похвалити да су наше основне и средње школе при врху лествице еколошке свести у Републици Србији. Панчевачке школе годинама учествују у Пројекту „За чистије и зеленије школе у Војводини“ и сваке године освајају значајне награде у виду екскурзија за ученике и наставнике који су били део пројекта за који су конкурисали.

Потписивањем овог споразума само смо потврдили досадашњу сјајну сарадњу са Покрајинским секретаријатом за урбанизам и заштиту животне средине АП Војводине, као и унапређење наше сарадње у будућности, на обострано задовољство“, рекла је мр Татјана Божић, истичући да су у Панчеву спроведене су многе акције у којима су учествовали ученици основних и средњих школа, али и наши најмлађи који су у предшколским установама.“

Циљеви пројекта „За чистије и зеленије школе у Војводини“ су јасни, а то је подизање свести о значају очувања животне средине за будућност човечанства, као и осећања личне одговорности сваког појединца за унапређење животног окружења како би оно било што чистије и зеленије. А те навике се стичу и раном детињству.