И ЗА КРАЈ... Виолета Симић, са добитницима захвалница и представницима Фондације „Хумана срца“

Бела Црква

Фондација „Хумана срца“ реализовала пројекат „Пожели жељу“

ОТВОРЕНИМ СРЦЕМ У ЗАТВАРАЊЕ ПРОЈЕКТА

• Фондације је поделила 70 поклона малишанима Беле Цркве, у виду лаптопова, таблета, мобилних телефона, спортске опреме, електричних тротинета, па чак и кућних љубимаца

 

  Фондација „Хумана срца“ из Београда поново се, после посете Дому за децу и младе, са својим новим даровима деци, појавила у Белој Цркви, како би, на свој начин, пун осмеха и радости на лицима дечака и девојчица, затворила свој велики хуманитарни пројекат за децу, под називом „Пожели жељу“.

  Термин није одабран случајно. Празнична је атмосфера, почеле су божићне и новогодишње припреме, и „Хумана срца“ су, предухитривши Деда Мраза, поделила 70 поклона малишанима Беле Цркве, у виду лаптопова, таблета, мобилних телефона, спортске опреме, електричних тротинета, па чак и кућних љубимаца.

  Укупна вредност ових поклона је око 17.000 евра, што је средства прикупљена донацијама друштвено одговорних компанија, па и појединаца, који су се сетили шта значи бити дете, и шта значи осмех радости и задовољства на дечјим лицима, како за њихово данас, тако и за њихово сутра.

  „Данас смо дружили са малишанима, испунили смо преко 70 жеља и било је заиста предивно. Ово је наш први самостални пројекат, будући да смо млада фондација, који смо успешно завршили у Белој Цркви. Имали смо пуну подршку председнице општине Виолете Симић, која је у нама препознала сигурног партнера у реализацији овог пројекта“ – истакла је Данијела Василијевић, оснивач ове све препознатљивије хуманитарне фондације.

  И док су деца уживала у разгледању поклона, не скидајући осмех с лица, Данијела Василијевић је доделила захвалницу Виолети Симић, председници општине, а за изузетан допринос хуманитарном раду и залагању на постизању конкретних резултата.

  Захвалнице су додељене и и Зорану Станковићу, директору Дома за децу и младе „Вера Радивoјевић“, као и Јовану Андрејићу, предузетнику, за конкретан допринос реализацији хуманитарних активности ове фондације.

                                                                         (Фото: БЦИнфо)

Пројекат „Општина Бела Црква данас  – оно што остаје и сутра“ суфинансира Општина Бела Црква.