Панчево

Донација Интерном одељењу панчевачке Опште болнице

СЕДАМ  БОЛЕСНИЧКИХ КОЛИЦА ЗА…

• Највише колица донирала је чувена америчка породица Озборн (4), а по једна колица, сигла су из Канаде, Перуа и Аустрије

Захваљујући иницијативи потеклој од руководства ОО ПОКС Панчево, Интерно одељење панчевачке Болнице је недавно добила седам нових болесничких колица за свих седам интернистичких секција.

-Са жељом да помогнемо суграђанима који се налазе на лечењу на Интерном

одељењу Опште болнице у Панчеву, као и у знак захвалности према лекарској професији, успели смо да набавимо седам комада ручних болесничких колица. Неопходно је да сложно и мудро пролазимо кроз сва искушења и невоље, а свакако је најважније помоћи здравствено угроженим суграђанима и на сваки начин унапређивати услове за рад у медицинским установама, рекла је Гордана Влајић, повереница ОО ПОКС Панчево.

Занимљиво је да је највећи број колица (четири комада) за панчевачку Општу болницу донирала чувена породица Озборн, брачни пар Ози и Шерон, а захваљујући једном нашем суграђанину, који већ годинама живи и ради у Лос Анђелесу и који их је обавестио о овој акцији.

Још три комада ручних болесничких колица обезбеђена су захваљујући уплатама Душице Ивановић (Канада), Милоша Лазаревића (Перу) и  Светлане Матић (Аустрија), каже се у саопштењу Прес службе ОО ПОКС Панчево.