ОНИ СУ НАЈБОЉИ... награђени студенти са Јованом Репцем, председником општине

Пландиште

Додељене новчане награде најбољим студентима

НАГРАДЕ СА ВИШЕСТРУКИМ ЗНАЧЕЊЕМ

• Ове године услов за добијање новчане награде испунило је 26 студената са територије општине Пландиште

Председник Општине Пландиште Јован Репац је и ове године најбољим студентима са територије општине Пландиште уручио уговоре о додели новчаних награда.

Општина Пландиште је, за школску 2018/2019 годину, наградила студенте са просеком преко 8,5 који студирају на једном од државних факултета или су на мастер или докторским студијама. Ове године услов за добијање новчане награде, коју Општина већ традиционално додељује, стекло је укупно 26 студената.

У школској 2018/2019. годни награђени су: Ксенија Стојић из Маргите и Теа Павлица из Пландишта, студенти докторских студија, Миљана Ђуровић, Далибор Стефановски из Пландишта и Сузана Личина из Банатског Соколца, студенти мастер студија и студенти основних студија: Марио Перић и Милица Пејовић из Маргите, Драгана Царевић, Тамара Нехез, Ања Милевски, Милица Павловски, Нина Тасевски, Милана Мајсторовић, Милана Србиновски, Драгана Булајић и Василије Илић из Пландишта, Анела Храшко, Сања Брезичанин и Алекса Гојковић из Хајдучице, Петар Јанчић и Милица Колунџија из Милетићева, Тијана Џодан и Сања Жигић из Велике Греде, Миљана Белић из Великог Гаја и Атила Барна и Јелена Стојановић из Јерменоваца.

(Према: Општински портал)

Пројекат „Општина Пландиште – локална самоуправа у функцији самоуправе грађана“ суфинансира Општина Пландиште.

Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.