Београд

Дежурна апотека на бензинској станици НИС-а

НА УСЛУЗИ 24 САТА ДНЕВНО

На NIS Petrol бензинској станици „Сава“, једној од најпрометнијих у Београду, почетком фебруара почела је са радом  дежурна апотека „Јанковић“,  чиме је НИС потрошачима, суграђанима као и гостима престонице омогућио да им у сваком тренутку, 24 сата дневно, буду доступни лекови као и пратећа медицинска опрема.

Новоотворена апотека снабдевена је комплетним асортиманом лекова и медицинских средстава, како оних који се могу узети на рецепт, тако и оних који се купују у слободној продаји. Додатно, апотека је опремљена и медицинским помагалима, биљним препаратима, медицинском козметиком, средствима за личну хигијену, као и комплетним асортиманом производа за маме и бебе. Посебна погодност коју нуди ова апотека је и издавање лекова на рецепт војним осигураницима.

НИС је прва компанија у Србији која је у оквиру своје бензинске станице отворила дежурну апотеку на коју сви заинтересовани могу да рачунају у сваком тренутку, чиме је додатно омогућен комфор како за потрошаче, тако и за све грађане који се нађу у близини.