САРАДЊА НА ДЕЛУ... након разговора, гости и домаћин у обиласку производног погона

Ковачица

Данас вакцинални пункт у Фабрици каблова „Конкаб“

БРЗИ ОДГОВОР НА ПРЕДЛОГ ПРЕДСЕДНИКА

• После само неколико дана од посете „Конкабу“,  реализован је предлог Јарослава Хрубика, председника општине:  вакцинални пункт у самој фабрици

Данас је у Фабрици каблова „Конкаб“ на делу функционисао договор менаџмента ове фабрике, локалне самоуправе општине и Дома здравља, тако да су сви заинтересовани радници „Конкаба“, након разговора са лекаром опште праксе,  могли да се вакцинишу на неколико метара од свог радног места. И вакцинисали су се, у пристојном броју.

Том приликом, вакцинални пункт су обишли Петар Вишњички, заменик председника општине и Маријана Мелиш, помоћница председника Општине Ковачица.

Након разговора са директором „Конкаба“ Жељком Николићем и обиласка производног погона, Петар Вишњички се обратио медијима, изражавајући задовољство оним што је видео.

Заменик председника општине је истакао да је отварање вакциналног пункта, само неколико дана након посете Јарослава Хрубика овој фабрици, још један доказ добре сарадње локалне самоуправе и привредника општине Ковачица, и у овим ванредним околностима, а све са циљем  што ефикаснијег смањивања и превазилажења неповољних последица које оне носе са собом, позивајући и све грађане да се што пре имунизују, што је не само њихов него и општи интерес.

(Фото: Ковачица Инфо)