МЕСТО ЗБИВАЊА... Културни центар Панчева (Фото: Данијела Исаков)

Панчево

Богат културно-уметнички програм поводом Дана града

А, СВЕ БЕСПЛАТНО!

• Поводом обележавања Дана града, 8. новембра,  Град Панчево и Културни центар Панчева поклањају карте за свечани музичко-мултимедијални програм

У четвртак, 8. новембра, од 19 часова, на програму је концерт „Отаџбина у срцу“ хора и оркестра „Књаз Милош“, Удружења „У име живих“ из Београда, који ће се одржати у Дворани Културног центра Панчева.

Исте вечери од 20 часова, бесплатни програм наставља се мултимедијалним сценским приказом „Голгота и васкрс Србије“.

Бесплатне карте програма могу се преузети радним данима на благајни Културног центра Панчева, од понедељка до среде од 9  до 21 час, а од четвртка до недеље од 16 до 21 час.

Такође, поводом обележавања Дана града, Град Панчево и Културни центар Панчева поклањају бесплатне позоришне представе најмлађим суграђанима у склопу акције “Припрема, позориште, сад”.

У оквиру бесплатног програма за децу током новембра, биће одржане три представе позоришне сцене “Пођи туда…” Културног центра Панчева: Оки и Боки Шоу: Тајна великог носа (субота, 10. новембар у 12 часова), Принцеза на зрну грашка (субота, 17. новембар у 12 часова и петак, 30. новембра у 12 часова), и Чаробњак из Оза (субота, 24. новембар у 12 часова).

Бесплатне карте могу се преузети радним данима на благајни Културног центра Панчева, од понедељка до среде од 9 до 21 час, а од четвртка до недеље од 16 до 21 час.